logo_lena_gavelin

Vårkänslor

Ser fram emot den "femte årstiden" med sol i fjällen, skidor och solgrop. Ser fram emot den "femte årstiden" med sol i fjällen, skidor och solgrop.

Även här i norr kom våren fort, när det från lång kyla plötsligt blivit plusgrader. Så, just nu har vi snö- och isfria vägar även här. Det är alltid lite speciellt första passen på barmark, då kommer den där löpglädjen fram och man vill bara mer, när dessutom solen skiner och dagarna är ljusare känns det så roligt att knyta på sig löpskorna, men.. kom ihåg att ta det försiktigt, helst om du inte sprungit så mycket under vinterhalvåret. Även om du hållit igång träning i form av annan träning, så sliter löpning på ett annat sätt. Så "skynda långsamt", passa på att njut av solen, men gör inte för långa eller tuffa pass framförallt om du är lite ovan löpning på hårt underlag nu i början av löpsäsongen.

Även om det känns härligt med vår, så tycker jag att den kan vänta lite till.. Här uppe, där vi har den "femte årstiden" som vi älskar, vårvintern, med sol, värme och snö, långa skiddagar med solgrop i snön, den vill vi inte missa! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar