logo_lena_gavelin

En månad kvar till julafton

Grattis pappa på namnsdagen, en månad kvar till julafton. Lite panik över allt jag ville hinna med innan dess, när jag idag inser att det är bara en månad kvar! Renovering, företaget, adventsmys m.m. åsså var det julklapparna...

Nu har vi i alla fall fått ihop en inbjudan till löparresan med mig till Spanien, anmäl dig innan julafton och du har 695 kr i rabatt, så anmäl nu och du har en perfekt julklapp till dig själv(eller någon annan). Du har under lägret även möjlighet att boka in en tid tillsammns med mig där vi går igenom träningsupplägg eller något annat kring din träning som du vill ha hjälp med.  

För min del har träning i stort sett varit obefintlig denna vecka, med undantag från en premiär på längdskidor igår(lördag). Så nu återstår att se om denna lilla skidtur ska förstöra ännu en vecka... Men blir man inbjuden att träna tillsammns med Vasaloppsvinnare och få lite tips vad gäller skidtekniken, så kunde jag inte låta bli att vara med när Storhogna bjöd på en Vasaloppsläger dag.

En månad kvar tills han dyker upp igen.
En månad kvar tills han dyker upp igen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar