logo_lena_gavelin

Vardagslyx

1.a december i Vålådalen, vardagslyx en måndag.

I helgen har jag och Micke varit i Vålådalen, var länge sedan sist och njöt verkligen av att vara där igen. 1.a advent i Vålådalen har blivit en tradition, härligt att pyssla lite inne i "stugan", fixa lite advent och mysa framför brasan... Ännu bättre när jag kan få göra skidpremiär också!! Stannade kvar och passade på att ta ett "sista" skidpass idag måndag innan möte i Järpen, det kan man kalla vardagslyx!

Nu hoppas jag dock på lite mer snö till nästa gång... att åka varv på varv på 2-3 km bana, det funkar en helg och första skidpassen, men kan erkänna att det blir lite tradigt efter några varv. Idag lyckades jag dock skrapa ihop 30 km, på denna slinga, bra gjort! 

Kan erkänna att det inte "bara" blev skidor under helgen, insåg efter första passet att en hel helg runt 2 km slinga, inte skulle funka, då det finns så mycket mer... blev därför även ett löppass, med pannlampa. Fördelen med lite snö var att fjällstigarna var riktigt bra att springa på, det var helt fantastiskt härligt. Bara jag, lampan, stigen och skogen, då känner jag mig fri och närvarande, en kvist som knakar i skogen, i övrigt hör jag bara mina egna steg och andning, frost i träden, en måne som försöker titta fram genom träden bara lampans sken i mörkret.  

En första advent, med skidor, löpning och julmys :-)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-