logo_lena_gavelin

Sommaraktiviteter 2015.

Löparläger i fjällmiljö

Att fånga upplevelsen, en del av löparlägret. Att fånga upplevelsen, en del av löparlägret.

Just nu är jag i Vålådalen, planerar bl.a. för sommarens aktiviteter. Du kan nu gå in på LÄGER & AKTIVITETER och hitta de läger jag håller i augusti.
Att kunna kombinera sitt stora intresse med ett företag och få möjligheten att inspirera andra till det jag älskar det ser jag som en stor lycka. Det ligger mycket jobb bakom en bra aktivitet, men det är så mycket värt när man får se lyckan och glädjen hos deltagare. Känslan jag vill förmedla med löpupplevelsen att ibland glömma klockan och antal km, låta benen och kroppen styra, en km går långsamt en annan lite fortare, du kommer till en utsikt du måste fånga eller ett ögonblick du vill fota. Under mina läger vill jag att du får bra träning, tips i löpteknik, att du får svar på en del av dina löparfrågor men även att du får med dig upplevelser, ögonblick och några dagar där du kan njuta av träning, upplevelser, bra mat och likasinnade löparvänner. Välkommen på något av mina läger i sommar!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-