logo_lena_gavelin

God Jul!

Nu är jag hemma i Mellansel, där jag växte upp med mina föräldrar och två systrar. Hemma är väl alltid hemma fastän man nu har ett nytt eget hem. I alla fall skönt att vara här, bli lite bortskämd, träffa mor & far, systrar med familjer och bara vara ett slag.

Lite vitt ligger det på backen, men för lite för skidåkning annars brukar det vara något jag alltid gör under julen, nu blir det något löppass istället och det viktigaste är dock att få vara "hemma" umgås, äta god mat och bara vara med familj och släkt. Kanske kommer även tomten imorgon, vi får väl se...

Jag önskar er alla en riktigt God Jul!

Nu ska jag klä julgranen och sedan ha lite uppesittarmys med nygriljerad skinka, glögg och pepparkakor.

P.S Ni har väl sett att vi förlängt julrabatten till trailcamp i Spanien fram till nyår!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar