logo_lena_gavelin

Vila sig i form

Fixar jag detta på lördag? Det man tror tillräckligt starkt... Fixar jag detta på lördag? Det man tror tillräckligt starkt...

Det börjar pirra rejält i magen nu, vet inte riktigt vad jag gett mig in på. Visst är jag väldigt sugen, annars hade jag aldrig tackat ja till en startplats, men när jag nu börjar tänka tillbaka, och förstå hur lite jag egentligen tränat inför dessa 9 mil, så känns det rätt nervöst. Det jag framförallt saknar är de riktigt långa passen samt långa tröskelintervaller, intervaller är för övrigt något jag i stort sett inte kört alls det senaste året. Det jag inser är att det i alla fall är för sent att rätta till nu. Det bästa jag kan göra är att ta det så lugnt som möjligt, ladda och hoppas att någon slags form kan infinna sig på lördag, jag behöver så pigga ben jag kan få. Hade endast en hel vilodag efter fjällmaran, denna vecka blir så lite träning som möjligt. Så därför vilar jag helt idag, springer lätt imorgon(onsdag) och sedan helvila igen på torsdag. Denna vecka har inte varit någon träning alls att prata om, ca 11 km och massage igår, så nu hoppas jag på underverk och gammal rutin :-) och att jag kan njuta av att få möjligheten att springa ett historiskt första ultravasa!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-