logo_lena_gavelin

Nu har vi smygöppnat anmälan

Du kan vara en av de första som kan anmäla dig till en fantastisk upplevelseresa med löpning i spanska pyreneérna. I resans pris ingår allt från att du lyfter från Arlanda lördag den 19.e april tills du landar igen på Arlanda åtta dagar senare.

Du får transfer från flygplatsen i Barcelona till den underbara bergsbyn Alquezar, den kan inte beskrivas, måste upplevas!! Där bor vi på en av byns fina hotell, under veckan ingår helpension, middagarna äter vi dels på hotellet samt ute på byn. Vi springer i fantastiska miljöer direkt från hotellet eller med transport med minibussar till omgivningar i närheten. Vi besöker vingård, springer med lokala bergslöpare, avnjuter god mat efter en hel dag i bergen m.m. m.m.. Resans pris är 13 900 kr, men fram till jul har vi en "boka tidigt rabatt" med 695 kr. Vi tar emot max 14 deltagare, så anmäl dig nu till:
info@lenagavelin.se

Missa inte denna chans till en unik löpupplevelse!

Mer information: Pampas Travel

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar