logo_lena_gavelin

Upp och ner

På G i skidspåret På G i skidspåret

Det går upp och ner ibland. Just nu är det både vädret och min träningsform som svajar både hit och dit. I lördags åkte jag och Micke till Landön(5 mil från Ås) för att hitta snön och riktig skidåkning. Fick en fantastisk tur, 34 km på riktig snö! Dock satte temperaturen ned glädjen en smula, då jag inte var riktigt klädd för -15... Kan säga att det var riktigt skönt med en bastu när jag senare under dagen nådde Vålådalen. Just i Vålådalen åkte jag en sista skidtur idag, innan hemfärd, nu hade det varit plusgrader som vänt till minus = hårda spår = bakhalt med mina skidor, inte vallade för underlaget. Fick då ta till stakning som med min löpbakgrund absolut inte är min starka sida, insåg snart att det är väldigt mycket mentalt, trodde aldrig att jag skulle orka staka ett varv på 2 km banan, med en hel del backar, men det gjorde jag stakade sedan ytterligare 6 varv... :-). Så upp och ner med vädret och upp och ner med formen, för ett par veckor sedan kände jag mig helt kass och ur form, idag fick jag känna mig hyfsat stark, och med tre pass på ca 3 mil under tre dagar känner jag att skidformen kanske är på väg, synd att det kommer att gå ner igen då snön lyser med sin frånvaro här hemma.
Ha en fortsatt bra vecka!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-