logo_lena_gavelin

Andersön Runt

Andersön Runt jag och Ida etta och tvåa, härligt! Andersön Runt jag och Ida etta och tvåa, härligt!

Mina löptävlingar är lätträknade, men ett lopp jag gärna springer och kommer tillbaka till är Andersön Runt, terränglopp på ca 12 km. Lokalt, gemytligt, vackert och härlig stämning med max 200 deltagare, kaffe och bullar efter loppet och fina priser till utlottning för alla deltagare. Ett toppenjobb av Arvid och Ulrika som är intiativtagare och arrangörer. Det är nu tredje året jag springer och jag kommer gärna tillbaka! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-