logo_lena_gavelin

Julklappstips i juletider

Julstök, det ska städas, planeras, handla, baka och sedan får vi ju inte glömma att njuta av allt. Det kanske är på sin plats med några julklappstips som ger dig själv eller någon du tycker om en julklapp som innehåller lite egenboost, egen tid och något att se fram emot efter jul och nyår. 

Här får du några erbjudanden från mig:

Julklappserbjudande 1:

  • Personligt träningspass samt träningsupplägg för två månader - 1500 kr.
    Vi bokar en tid för samtal och personligt anpassat löppass, ca 90 min därefter får personen eget träningsprogram för två månader.

Julklappserbjudande 2:

  • Personligt samtal med träningstips(förslag på upplägg av pass) samt personligt anpassat löppass totalt ca 90 min - 1 100 kr ​

Skicka ett mail till: lena@run4heart.se, ange vilket alternativ du vill ge bort i julklapp, namn på personen som ska få den, så ordnar jag ett presentkort som jag mailar på PDF, för utskrift.

Glöm inte heller run4heart aktiviteter läger/resor/aktiviteter med rabatter fram till jul och nyår! 400 kr rabatt för att komma igång med löpträningen på Frösö Park i april, samt 500 kr rabatt för din livs löparupplevelse, en vecka i Spanien första veckan i maj!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-