logo_lena_gavelin

Gott Nytt År

2019 har precis startat, oavsett vilka förväntningar, drömmar, mål, vi har inför ett nytt år handlar det ju egentligen inte om att det blir ett nytt år, dagarna fortsätter rätt lika, fastän det står 2019. Det viktiga är att försöka ta vara på varje dag oavsett om det är nytt år eller inte. Nyårslöfte, kan vara bra på sitt sätt, men löfte låter så starkt, jag skulle hellre säga att du ska sätta upp ett mål, ha en dröm. Mål och drömmar är bra, det kan hjälpa oss att jobba mot något, ge motivation och styrka, sedan blir det inte alltid som man tänkt sig och vissa saker kan vi inte styra över, än hur gärna vi vill. Ibland har vi medgång då allt känns lätt och självklart, ta vara på de stunderna och dagarna! Någon gång kommer en motgång, möt den på bästa sätt, gå vidare och lär dig något av det. Jobba vidare mot din dröm i såväl med- som motgång. Når du inte hela vägen fram, så kan jag lova att du ändå fått något bra med dig på vägen.
Vi har precis startat ett nytt år, men det som kallas livet rullar på som vanligt, ta vara på varje dag, vecka, månader och år, våga drömma och våga vara den du är.
Ta hand om dig och varandra därute och ett Gott Nytt År! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar