logo_lena_gavelin

Paddeldagar

Fika - bad- och lunchstopp på klipporna. Fika - bad- och lunchstopp på klipporna.

Lördag lunch paddlade vi ut från Saltö och började ett litet paddeläventyr. kan inte säga att jag är någon van paddlare. Det händer ca en gång per år under vår vistelse på Västkusten, tidigare i dubbelkajak, denna gång skulle jag paddla i egen kajak, lite spännande, men roligt!. Det hela slutade i alla fall med två fantastiska dygn på havet, många stopp med bad och mat, 2 nätter i dygn och två fantastiska solnedgångar. Åter tillbaka på måndag eftermiddag, då helt slut i både knopp och kropp, huvudsakligen p.g.a av värme sol och koncentration i vågorna :-).

Dagens löpning på 12 km var allt annat än pigga ben, tänkte att jag inte använt benen under två dagar och därför skulle vara hyfsat pigg, så var inte fallet! Värme sol och två dygn ute till havs tar mer på krafterna än jag förväntat mig. All värme och aktivitet kräver enorma mängder av vätska, så alla ni som är aktiva under dessa varma sommardagar se till att dricka ordentligt innan, under och efter för att kunna vara aktiv utan att bli för sliten kan också rekommendera att träna under morgonen eller kväll för att slippa den starkaste solen.
Några bilder från två fantastiska paddeldygn:
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-