logo_lena_gavelin

Favvoskor

Även om jag nu ser fram emot att snaaart! få ta på mig skidpjäxorna, kan jag inte låta bli att längta till nästa löparsäsong, då ett par nya Salomon Fellraiser landat hemma i Ås. Det var den trailsko jag använt mest av i sommar, det blev några mil... Jag gillar känslan och greppet jag kan få i den när jag springer, i framförallt fjällterräng. Tur att den också funkar och ger extra grepp när jag tar mig ut på lite hala vägar nu när snön kommit till Ås. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-