logo_lena_gavelin

Kontraster

För en knapp vecka sedan, i torsdags kväll, förra veckan, såg det ut så här på vår tomt i Ås. Under helgen har jag varit i Paris och mött våren?, eller hur var det...  när jag vaknade i Ås på tisdagmorgon visade i alla fall termometern + 13 grader och löpare var ute och sprang i t-shirt och shorts, nog för att det är härligt att slippa snöslasket och eftersom jag har flera löpgrupper igång under några veckor framöver, så är det skönt med is- och slaskfria löpturer, men suget efter skidåkning börjar kurra i magen och visst vore det härligt med snö och skidor snart!?

Åkte från ett Ås i vinter. Ett Paris i höstskrud och kom tillbaka till vårvärme i Sverige.
Jag lyckades få till ett par löprundor i Paris, men inser snabbt hur lyckligt lottad jag är som kan springa i skog och natur, när en 8 km runda tar en timme med trafik, korsningar, rödlysen och folk överallt, så njuter jag när jag kommer hem på en löptur längs en tyst skogsstig. Men att se en stad i löpskor kan vara ett bra alternativ för att hinna se så mycket som möjligt på lite kortare tid. Så åker du till en storstad, ta på dig löpskorna tidigt på morgonen och upptäck staden på ett effektivt och roligt sätt.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-