logo_lena_gavelin

Vinter idag!

Misströstade lite igår, då jag kom upp till Vålådalen +8 grader, i februari! Fick ihop ett varv på milspåret, men det var på vårskidåkning = som att åka i smör, eller mjöl, eller om du tänker dig +8 grader, värmande sol och varma vindar på det. Härligt med värmande sol, men i februari vill vi inte ha + 8 grader och vattenpölar i skidspåren...Härligt i april, men inte i februari. I natt fick vi minusgrader, spåren nydragna under morgonen och härligt skidföre, kunde nästan inte sluta varva på milen..., om inte vallan tagit slut på de isfläckar som ändå skapats efter en riktig tödag. 

Nu jobbas det in i det sista, planerar för den "riktiga" våren med löpträning och löparläger...innan jag packar iväg mot Duved, imorgon blir det skidåkning i backarna och lift upp i backarna, det var länge sedan nu. Telis skidorna är sicklade och telis pjäxorna avdammade. Jag kan gissa på bra träningsvärk inför söndagens 43 km race... (på längdskidor, förstås :-) )

Trevlig helg på er! Nu hoppas vi att vi får ha riktigt fina vinterdagar resten av helgen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-