logo_lena_gavelin

4.e advent i vinterlandskap

Foto: Mårten Eneberg Foto: Mårten Eneberg

Härlig 4.e advent i skidspåret. Snö, snö, snö, underbart 3 timmar skidor i vinterlandskap! Snön är en bristvara på många ställen, men i Landön kan man hitta mer av den varan, lägg därtill entusiaster(Rupert Simonsson) som ger sig ut och spårar på de mest snörikaste områdena och vi får 36 härliga km ute i vinterlandskapet. Det gick något tungt idag, att spåren yrt igen på många ställen gjorde inte turen lättare, men glad att få ett härligt långt pass med skidor, det kan ju tyvärr bli en bristvara resten av julveckan. Bästa adventsfikat väntade dessutom i målet, lussekatten, pepparkakor och kaffet kan inte smaka bättre än direkt efter skidturen. Testa!!
I hopp om en vit jul önskar jag er alla en härlig vecka! Njut av ledighet och kanske ett och annat träningspass, allt blir så mycket härligare med lite frisk luft, så passa på att ta en promenad, löp- eller skidtur tillsammans i julveckan.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-