logo_lena_gavelin

Stockholm trail

Toppen på Hammarbybacken Toppen på Hammarbybacken

Tävlandet är väldigt sparsamt, men ibland åker nummerlappen på, det gjorde den i Stockholm i helgen. StockhoIm trail, deltävling i Salomon Trail tour. Ibland är det härligt att ta på sig nummerlappen igen, känslan då nervositeten kommer smygande på morgonen, att övervinna tröttheten under loppet och känslan att korsa mållinjen. Jag kan erkänna att jag har tävlingsinstinkten kvar även om ambitionerna är på en helt annan nivå numera. Däremot har jag inget sug efter att tävla på asfalt eller bana, då kommer tidspresen och jämförelser av km tider m.m., numera håller jag mig hellre till terräng, skog, stigar, fjäll och berg, där och då kan jag strunta i tiden, "bara" springa :-).
Jag hade en härlig dag i Stockholm med både solen och löparvänner som spred värme. Tack Salomon, Erik Alhlström och alla er andra jag träffade. Den här dagen gav lite extra energi och kanske lust att tävla något mer i sommar, man vet aldrig...

Sedan är det ju alltid roligt att få kliva längst upp på prispallen, vinnarskallen finns kvar :-)

Prispallen damer 21 km Stockholm trail
Prispallen damer 21 km Stockholm trail

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-