logo_lena_gavelin

Neeej!

Hoppas på en start på lördag,  kommer i alla fall att få uppleva stämningen då jag finns på plats och föreläser på fredagskvällen. Kom å lyssna! Hoppas på en start på lördag, kommer i alla fall att få uppleva stämningen då jag finns på plats och föreläser på fredagskvällen. Kom å lyssna!

En förkylning kommer aldrig lägligt... inte den här gången heller. Inte dundersjuk, kan jobba, vara uppe och gå på möten,men att träna eller tävla, känns inte shysst för kroppen. Halsont som kom som en blixt från himlen under lördagsnatten och övergått till täppta bihålor, hoppas den försvinner lika snabbt och oväntat som den dök upp. Jag har sett fram emot att inte"bara" föreläsa på Höga Kusten trail, utan även stå på startlinjen för denna unika bansträckning på lördag. Föreläsningen ligger inte i farozonen, så från den positiva sidan, så får jag i alla fall komma dit och känna atmosfären, hoppas, hoppas, att jag även kan ta mig an 43 km höga kusten trail på lördag. Jag hoppas någar dagars vila ska gör sitt till. Någon fler som ska springa på lördag? och/eller komma för att trivas och lyssna på fredagskvällen? 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-