logo_lena_gavelin

Semester

Middag på bryggan med bästa systrar med familjer Middag på bryggan med bästa systrar med familjer

Semester - sommar, värme, sol och bad, eller hur va´det nu?? Sommar är det, så mycket värme är det inte, solen har inte visat sig många timmar, mer regn än solstrålar. Bad, ja! Jag har i alla fall lyckats ta ett dopp varje dag senaste veckan, alltid något.... Jag kan tillägga att det oftast varit efter en löptur, så sa det vara när man är i stugan. Jag är sedan en vecka tillbaka i Ångermanland, mina föräldrars lilla stuga vid en insjö tre mil utanför Ö-vik. Härligt med ledighet, även om det inte varit läge för långa lata dagar på stranden. Det har blivit några turer upp på Antarsberget, en bra "intervallbacke" på 2 km och ca 240 höjdmeter. Idag sprang jag runt sjön, tradition att göra det en gång varje år, ca 24 km kunde jag pocka hem :-). I övrigt passar jag framförallt på att träffa vänner, familjen, syskon, syskonbarn, kusiner och förstås mor och far. Någon fisketur, många fikastunder i stugan och härliga stunder med familjen.   

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-