logo_lena_gavelin

Julklappserbjudande 3

Jag har inlett ett nytt samarbete med Quality Hotel Frösö Park. Det känns himla roligt och spännande att få göra en löparhelg lokalt här. Hotellet är nytt, deras spa öppnar nu i december. Hotellet finns på Frösön i en fantastisk miljö med fjällutsikt och terrängspår utanför hotellknuten. Premiären för löparhelg blir 14-17 april, en "Girl Running Camp" där vi får en hel hel helg fylld med löpning, spa, god mat, kunskap i träning, vi testar utegym, hinderbana, löpteknik och springer i terräng, du har även möjlighet att göra ett fystest. Framförallt blir det en helt egen helg för dig, själv eller kanske tillsammans med dina träningsvänner, bästa vännina, grannen, dottern.... på ett fantastiskt fint sporthotell!
Läs mer, Frösö Park Girl Running Camp

Passa på 400 kr rabatt fram till jul! En perfekt julklapp till dig själv, din partner, träningskompis, mamma, dotter.....

Starta våren på bästa sätt och ha ett mål att se fram emot under de mörka vintermånaderna!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-