logo_lena_gavelin

Coaching Online

Nu kan du få hjälp av mig att lägga upp din träning för att nå just ditt mål.

Det ska bli jättespännnade att få följa några löpare och hjälpa dem att nå sina mål, stora som små...

Jag har många gånger fått frågan att lägga upp ett allmänt träningsupplägg inför t.ex.ett specifikt lopp som Marathon eller Lidingöloppet. Jag har alltid fastnat i att det är omöjligt att lägga upp en planering som ska funka för alla. Oavsett om man har samma mål, så kan man ha så vitt skilda bakgrund, och förutsättningar. Nu har jag äntligen, med hjälp av Trailrunning Sweden, tagit steget att börja med ett Coach verktyg online. Jag ser fram emot att hjälpa enskilda individer med personligt anpassade program, med en planering som är anpassad efter just deras bakgrund och förutsättningar. Mitt specialistområde blir såklart framförallt mot långdistans med mycket erfarenhet inom både asfaltslöpning och trail. Jag har coachat allt från nybörjare till elit och som mitt motto är det viktigaste att vi har en röd tråd i glädjen som ska genomsyra det du gör.  
Välkommen med din anmälan!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar