logo_lena_gavelin

Gott Nytt 2018

Firat nyår i Vålådalen, flera skidturer i fantastiska vinterfjäll. Tid för reflektion. Firat nyår i Vålådalen, flera skidturer i fantastiska vinterfjäll. Tid för reflektion.

Andra dagen på året 2018, det är nu vi ska ha nyårslöfte, vad ska hända året 2018? Vad ska jag prestera under året? Jag har också fått frågan, vilka tävlingar blir det i år? vad har du för mål? Jag har också funderat på det och det svar jag kommit fram till är: Jag ska må bra! Jag håller även fast vid mitt mål att jag ska träna för att orka göra det jag gillar mest av allt med löpning, kunna springa flera timmar på fjället. För att klara det vet jag att jag måste ha delmål som inte är lika roliga t.ex. träna styrketräning minst en gång i veckan, göra mina rehabövningar och se till att behålla en viss rörlighet. Sedan kan jag lägga in något intervallpass för att det är roligt och ger mig styrka, eller ta ett löppass som inte känns lika roligt för jag vet att jag kommer tacka mig själv när jag efter två timmar på fjällöpningen känner att jag har faktiskt har ork en stund till. Mina känslor får styra om och när jag ska tävla. Jag vill fortsätta springa, åka skidor, vara ute i naturen. Mitt högsta mål för 2018 ligger dock inte i träning och tävling. Mitt största mål 2018 är att ge mig själv mer tid att reflektera, ta vara på varje dag, inte på det sättet att jag "måste" göra en massa saker varje dag, tvärtom, jag ska lära mig lyssna på mitt inre, vad vill jag idag och i större grad låta mina känslor styra. 

Gott Nytt År på er!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar