logo_lena_gavelin

Jobbar du inom region JH?

Nästa vecka startar vårens löpkurser för anställda inom Region JH, vill du delta, går du in på personalföreningens sida, där du som anställd kan anmäla dig till kurserna. Jag har två kurser, en för nybörajre samt en fortsättningskurs, båda startar tisdag 28/4, och består av 8 tillfällen. 
Jag tycker att det känns bra att genomföra kurserna, då det handlar om mindre grupper och all träning, samlingar etc. sker utomhus, så håller vi oss till de riktlinjer som finns, i alla tider och kanske framförallt dess,  är viktigt att vi håller i vår fysiska aktivitet, så välkommen du som är anställd i regionen, lär dig lite mer om löpträning, samtidigt som vi får frisk luft och gladare sinne :-)
Jag följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer: Fysisk aktivitet är bra för folkhälsan, idrott och träning ska därför fortsätta, däremot kan aktiviteterna behöva anpassas för att minimera riskerna för smittspridning.
Utomhusaktiviteter: Fysisk aktivitet utomhus uppmuntras och innebär betydligt mindre smittspridningsrisk.
Kurserna genomförs utomhus, vi kommer att ha såväl träningen som samling och avslut ute. Självklart stannar man hemma om man känner sig sjuk eller har symtom, vi håller avstånd och på det sättet minimerar smittrisk samtidigt som vi gör något för vår egen hälsa. 
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar