logo_lena_gavelin

Fjällhelg

Att bara vara, springa när jag vill, gå en stund och ibland stanna för att "bara vara" Att bara vara, springa när jag vill, gå en stund och ibland stanna för att "bara vara"

Det har varit en intensiv vår. Run4heart har haft mer aktiviteter och VårRuset har tagit sin del. Nu är det lite lugnare och vad passar då bättre än att åka till vålådalen för återhämtning.
Mitt sätt att återhämta både skalle och kropp, att få springa i fjällen, med sina egna tankar bara vara här och nu, inte bry sig om tid eller krav. För mig är det bästa återhämtningen efter mycket jobb. Visst blir man trött i kroppen av att springa i fjällen flera timmar, men själen blir frisk och pigg! Så efter denna helg, stumma vader, trött i ben och kropp på ett skönt sätt och själen fick sig en rejäl energikick.
När jag var där ute på fjället ensam med mina tankar så önskade jag att detta var en möjlighet för alla trötta utarbetade, de som gått in i väggen eller bara är trött i huvud och sinne, en tur i fjällen, utan krav, tider att passa "bara få vara". man behöver inte springa det kanske räcker med en promenad, en stund vid en fjällsjö eller på en stubbe. För mig ger löpningen den extra dimensionen, jag älskar att kunna röra mig framåt i löpskor med min egen kropp som motor.
Nu har jag landat i en ny jobbvecka och planerar för kommande aktiviteter och event med run4heart, mycket i fjällmiljö, för att du också ska få den här känslan och extra energin. Trött i kropp, men pigg i själen! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-