logo_lena_gavelin

Solen skiner i Ramis

Delar av ett gediget prisbord från Lundhags, Woolpower, Asics m.fl. Delar av ett gediget prisbord från Lundhags, Woolpower, Asics m.fl.

På plats i Ramundberget denna helg. Solen skiner, klar höstluft och det känns som det blir en fantastisk hösthelg och bra löparväder. Denna gång inte för att tävla själv, utan för att ge andra möjligheten att få en löpupplevese med nummerlappen. Vi har lockat löpare från Lund i söder till Umeå i norr, med bra spridning från olika delar av landet.
Att vara tävlingsarrangör betyder att vara lite allt i allo, idag förberedelser med snitsla banor, fixa startlistor, packa påsar, ordna prisbordet... Imorgon blir jag i sekreteriat, speaker, prisutdelare m.m. Hoppas vi ses i Ramis i helgen! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-