logo_lena_gavelin

God Jul!

Ett tomtepass på julafton? Ett tomtepass på julafton?

Då var väskorna packade, Spikecross finns med, jag har inte alltför stora förhoppningar om skidåkning under julhelgen, så då får det bli någon löptur med dubbskor istället. Vi önskar såklart på mer snöfall, så det blir en riktigt vit jul med snö och någon tur på längdskidor. Skidor(längdåkning) hör liksom julen till för mig, tyvärr har de senaste åren varit alltför snöfattiga, försöker då passa på att ta en löptur mellan julbesöken, maten, tomten o.s.v. Det är alltid skönt att få komma ut och lufta lungorna, huvudet och benen någon timma, mellan härliga julstunder med släkt och familj. 

Sista minuten, julklappstips!
Har tomten problem med de sista klapparna i säcken, så vet du att han alltid kan packa ner en julklapp i sista minuten, till någon som älskar löpning, vill ha ett mål med sin träning eller lära sig mer om löpning. En löpupplevelse, kolla in run4heart julklappstips, till en tomte på språng :-) Julklappstips personlig träning. Läger & löparresor

Jag önskar er alla en härlig jul, hoppas att ni får lite snö, att tomten kommer på besök men framförallt några lediga dagar med kanske ett och annat löp- eller skidpass för fridens skull :-).

GOD JUL! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-