logo_lena_gavelin

Semester

Det har varit dåligt med uppdateringar från mig senaste veckorna. Jag har helt enkelt varit frånkopplad, semester heter det visst :-).
Först en vecka i Norrland hos mor och far och deras "lillstuga". Här trivs jag nära sjön, nära naturen och det är här jag varit alla mina barndoms somrar, med bad, sol och nära till släkt och vänner. Även denna sommarvecka ägnades mycket tid med familj, kusiner och barndomsvänner. En sådan vecka går fort. det underbara vädret bidrog även att det blev en hel del timmar vid sjön. Om jag har tränat något? Jo några morgonturer blev det, bl.a med "toppturer" på Antarsberget 2 km och ca 230 höjdmeter(alltid något), sista dagen lyckades jag ta backen tre gånger, ett form av rekord :-). Nu när jag börjat intressera mig mer för höjdmetrar kändes det ganska bra att få ta någon morgontur på berget.
Nu är jag på Västkusten, även här skiner solen! Idag, första dagen, hunnit med några bad en båttur och snart vankas något jag längtat efter hela vintern - dagsfärska räkor, finns bara här och är helt underbart gott! Går inte att beskriva, måste upplevas :-)...

Några bilder får illustrera min första semestervecka i "Norrland":

Nu befinner jag mig alltså på Västkusten, Saltö, utanför Strömstad. Här skiner också solen!! Första dagen har inletts med(ordentlig sovmorgon) bad, båttur och även en löprunda har jag hunnit med. Här finns inte så många berg att bestiga, så det får nog bli några morgonturer till stränderna istället, inte så illa det heller :-). Att springa innan frukost, då de flesta inte hunnit ut från stugor och husvagnar, ta ett dopp äta frukost och sedan ha dagen enbart till havet med bad, fiske, sol och besöka vänner det är härlig semester.
Kommer med bilder från Västkusten lite senare, mer bad, fiske och kajak hoppas jag det blir!
Ha en härlig sommar och njut av ljuset, solen varma bad och att "hinna" umgås med de du står nära! Allt detta behöver vi när hösten och vintern kommer. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-