logo_lena_gavelin

Girl Running Camp, Frösö Park

I helgen befann jag mig på Frösö Park för en Girl Running Camp.
Startade på fredag e.m. med löpteknik, lördag startade med stretch/yoga pass, innan frukost sedan hann vi med både intervall pass, löpskolning, distans och så förstås ett välförtjänt spa. Söndagmorgon stretch/yoga för stela muskler innan sista passet med härlig terränglöpning utefter Sorsjö strand och därefter en kul "gissa tiden lopp", där alla var alldeles för snabba :-).

Tänk vad man hinner på en helg! Vi gick igenom löpteknik, testade löpskolning, styrkeövningar för bålen, distans terräng och på asfalt, intervaller, hinderbana, knästabiltet stretch, föreläsning, spa... och en massa härlig mat på Frösö Park. Tack alla! Frösö Park för er trevliga personal, goda mat och underbara spa, perfekta omgivningar för löpning i alla former och positiva deltagare som visade både vilja och positiv energi. 

Knästabilitet på Storsjö Strand och löpskolning med hög koncentration. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-