logo_lena_gavelin

Fantastisk vinterdag!

Utsikt hemma i Ås. Utsikt hemma i Ås.

Ibland, är det härligt att kunna jobba från hemmakontoret...

Idag har varit en hemmadag, planerar för ett fantastiskt år med run4heart. Har bokat in ett antal löpkurser(nu kan ni i Östersunds kommun anmäla er till vårens löpkurser!!) "bara" tre månader tills vi åker till Spanien, och mycket mer på gång... Håll utkik! 

Tog en härlig lunchrunda på skidorna, trots -15, var det underbart där ute, en riktigt fantastisk vinterdag och sagolika spår här hemma i Ås, sådana där spår man minns från att man var liten, smalt spår i skogen med snötyngda grenar som hänger över skidspåret med lite kall nysnö... Njutning! Hemma igen efter två timmar ute på skidorna, fredagsfys, med högt betyg!

Sedan denna utsikt från kontoret, tillbaka hemma..

Trevlig helg!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-