logo_lena_gavelin

Midsommar 2014

0-gradigt på midsommarafton. 0-gradigt på midsommarafton.

Midsommarhelgen firades i Vålådalen, med goa vänner, löpning och god mat. Jag hade kanske hoppats på en "riktig" långtur i fjällterräng, men vädret gjorde att vi myste lite längre framför brasan istället. Men att ändå få ihop 85 km på fjällstigar, och någon lite fjälltopp under tre dagar i helgen, känns ändå helt ok.

Jag får väl tacka Mattias att han tog mig upp på fjället under midsommarafton, trots 0-grader, snöblandat regn, blåst och hagel, men som vanligt, när jag väl kommer ut, så är de flesta väder härliga på sitt sätt, men visst var det härligt att komma ner till varm badtunna sedan...

 

Utsikt på midsommaraftonens eftermiddagstur.
Det blev av olika skäl middag inomhus, istället för altanen under midsommarafton, senare under kvällen brasa i vedkaminen istället för dans runt midsommarstången...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-