logo_lena_gavelin

Midsommar 2014

0-gradigt på midsommarafton. 0-gradigt på midsommarafton.

Midsommarhelgen firades i Vålådalen, med goa vänner, löpning och god mat. Jag hade kanske hoppats på en "riktig" långtur i fjällterräng, men vädret gjorde att vi myste lite längre framför brasan istället. Men att ändå få ihop 85 km på fjällstigar, och någon lite fjälltopp under tre dagar i helgen, känns ändå helt ok.

Jag får väl tacka Mattias att han tog mig upp på fjället under midsommarafton, trots 0-grader, snöblandat regn, blåst och hagel, men som vanligt, när jag väl kommer ut, så är de flesta väder härliga på sitt sätt, men visst var det härligt att komma ner till varm badtunna sedan...

 

Utsikt på midsommaraftonens eftermiddagstur.
Det blev av olika skäl middag inomhus, istället för altanen under midsommarafton, senare under kvällen brasa i vedkaminen istället för dans runt midsommarstången...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-