logo_lena_gavelin

Regn & rusk

Krabbfiske, tyvärr gav det ingen fångst idag... Krabbfiske, tyvärr gav det ingen fångst idag...

Jag har förstått att sommarvädret inte är det bästa på många platser i landet. Finns inget dåligt väder... men visst kan man längta till sommar, sol, bad, varma vindar och svettiga träningspass i solen. Jag tittar ut mot havet och längtar efter stilla vatten, paddeltur och tältnatt ute bland klipporna... Nu får man göra annat av dagen, efter ett löppass i regn, så väntade en makrillunch på egenfångad fisk. Det var faktiskt helt ok :-). Gör det bästa av dagen, ingen mening att deppa, efter regn kommer sol och under regnet finns andra saker att göra, springa i vattenpölarna, läsa en bok, lyssna på sommarpratare, eller kanske boka in en tävling till Pyrenérna, Spanien ;-). Jag har fortfarande några platser kvar. Anmäl dig och ha en fantastisk löpupplevelse och utmaning att se fram emot under de regniga sommardagarna. Vi åker den 1.a oktober, loppet går lördag den 3.e oktober, välj mellan 38, 50 eller 100 km i bergsmiljö, läs mer här: tävlingsresa till Spanien . Jag kommer att springa 50 km, längtar till en ny löpupplevelse, härligt att ha något att se fram emot, ett bra sätt att förlänga sommaren :-).

Bergslöpning i Pyrenéerna, något att längta till...
Bergslöpning i Pyrenéerna, något att längta till...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-