logo_lena_gavelin

27+15 km

Det är resultatet av gårdagens skidåkning. Underbart att få en helg med snö och skidor. Det verkar inte bli så mycket mer av det fram till och under julen. Så en helg i Vålådalen med fina skidspår och snö var välbehövligt, jag längar redan till mer...  Tyvärr säger rykten att det inte finns någon snö varken i Ö-vik eller Örebro där vi ska fira juldagarna. Än är det ju en vecka kvar, men det ser inte så lovande ut med vit jul, då det även här i Ås är töväder just nu och det lilla vita vi har här försvinner sakta bort. Så det blir att dra fram löpskorna igen, men även det blir lidande då vädret ger mest is och tö.

Skidor är dessutom en bra grundträning för löparen, det blir ett avbrott från vanliga löpträningen, skonsamt, bra konditionsträning och roligt!

Förresten, imorgon en vecka kvar till julafton, du anmäler dig väl snart
Trailcamp Alquezar Julrabatt fram till julafton.

Trailcamp i Spanien 19-27 april 2014. Hänger du oxå med!?

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar