logo_lena_gavelin

Om en vecka...

Nu kör vi hela vägen in till Blodomloppet Östersund, nästa tisdag :-) Nu kör vi hela vägen in till Blodomloppet Östersund, nästa tisdag :-)

Är det äntligen dags! Premiären av Blodomloppet Östersund som har funnits i mina tankar mer och mindre sedan vi avslutade VårRuset i våras, mycket har jag lärt mig även denna gång. En rolig, intensiv, jobbig vecka väntar och jag hoppas verkligen på en lyckad start av Blodomloppet på Östersundstravet i Östersund. Just nu 1000 anmälda, inte riktigt uppnått det första målet, men ändå en bra start och jag hoppas och vill att alla deltagare framförallt ska få en härlig kväll med både motion, glädje och gemenskap. Nu kör vi! 7 dagar kvar :-)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-