logo_lena_gavelin

En vanlig onsdag

Igår kl. 17 när andra går hem från jobbet hade jag stor del av arbetsdagen kvar, men jag klagar inte. Löpgruppen ger alltid energi, alla kämpar till sista intervallen och även den som sa sig att inte klara av att springa intervaller hänger med hela passet, för alla kan, bara man gör det på sin nivå och utifrån egna förutsättningar. Snabb dusch och sedan iväg på tjejkväll för att inspirera nya aspiranter att hitta just deras utmaning, jag hoppas jag sådde det där lilla fröet av tanke att göra något man vill och drömmer om att genomföra. 
Inspiration, utmaningar, energi - en vanlig onsdag...

Onsdagar = löpkurs, igår sprangs det stegintervaller på bana.
Därefter, föreläsning på tjejkväll
Dök upp några frågor, bl.a. hur gör man för att tycka att det är roligt att springa, vad äter man under ett ultralopp...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-