logo_lena_gavelin

Det går framåt..

Hit bar dagens promenad, underbar eftermiddag med frisk luft. Hit bar dagens promenad, underbar eftermiddag med frisk luft.

Idag är det 7 veckor sedan jag opererade bort slemsäck och lite annat i hälen. Jag följer mitt rehabprogram och det känns som jag är på rätt väg. De första 6 veckorna har inneburit väldigt låg belastning. Från vecka 3, då jag fick börja cykla lätt, har träningen bestått av 15-30 min. cykel med lätt belastning 3 ggr/vecka. Till det har jag lagt lite överkroppstyrka och bålövningar, där jag inte behöver belasta foten på något sätt. Har också kunnat promenera kortare sträckor. Från och med denna vecka ska jag få öka belastningen vilket känns riktigt skönt, idag fick jag till och med till en promenad ca 40 min. i lite raskare takt. Så underbart att få lite frisk luft, helst en sådan här dag när solen visade sig, minusgrader och utsikt över vita fjäll. Då vet jag vad jag mår bra av.. att få röra mig utomhus och kunna andas frisk luft samtidigt som jag får njuta av naturen. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar