logo_lena_gavelin

Alquézar 2017

Trail Camp Alquézar 2017(saknar Raul och Santi). Ni är fantastiska! Trail Camp Alquézar 2017(saknar Raul och Santi). Ni är fantastiska!

5.e året för Trail Camp Alquézar och ännu en fantastisk vecka! Vi har sprungit, sett utsikter, luktat på örter, njutit av blommor o grönska, besegrat höjdrädsla, ätit lokal mat av spansk kvalité, relaxat vid poolen, stretchat stela ben, varit trött och besegrat tunga ben, sprungit fort, sprungit långsamt, gått, fotat, lärt oss springa i steniga branta utförslöpor, smakat på lokalt vin, ätit tapas, morgonyoga, , fågelkvitter, kyrkklockor, struntat i smöret och ätit olivolja, nått topp och dal, badat, skrattat, delat erfarenheter. Framförallt har vi fått massor av upplevelser, att ta med oss hem! Jag hoppas ni som var där har många härliga minnen att plocka fram under resten av året. Några bilder som får försöka berätta en bråkdel av det vi varit med om:

Grym dag Zara o Gustav utsikt trail Vinodling Gruppen söndag Zara söndag Zara o Jenny Mika Jag, Annelie o Jenny måndag Rosor K, M o G Zara Santi Brant löpning Jag tisdag 2 Fika Löparglädje Vinprovning Relaxa vingård Restaurang Utför berget torsdag Gruppen bro rio vero torsdag Leden On the top! Gruppen och eken Zara torsd Dammen Mot mål torsd Radiquero Mot mål Maria o Pablo Sista middag

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-