logo_lena_gavelin

Vårtecken

Nu är vi inne i april, plusgrader, barmark och i förra veckan startade jag upp vårens löpkurser, då känns det att vi har vår och går in mot en ny säsong med löpning.
Nu väntar vi bara på att vi ska få is- och snöfritt även på skogsstigarna för lite traillöpning.
Men först tar vi ut det sista av vårvintern lite helgskidåkning i fjällen.
Veckans tips:
Har du inte hållt igång med löpningen i vinter, ta det försiktigt nu när du ska ut på de första löppassen, jag vet att det kan kännas så otroligt härligt att känna de där första löpstegen i fågelkvitter och värmande sol, men du har inte samma löptålighet som när du avslutade i höstas, så låt de första passen bli en tillvänjning. Njut avatt vara ute i löpskorna, pressa inte det sista och börja med lite kortare rundor. Lycka till! 

Når våren och löpsäsongen möter vintern och skidåkning. Ta ut det bästa av årstiden, med de första löpturerna på barmark och de sista skidpassen i fjällen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-