logo_lena_gavelin

Morgonträning för piggare dag

I morse fick jag möjligheten att springa morgonpass med en grupp från serviceförvaltningen på Östersunds kommun. 06.00 träffades vi utanför Rådhuset för gå, springa eller cykla efter passet bjöds det på gemensam frukost(den smakar ju så gott efter en timme konditionsträning). Ett suveränt intiativ!
Vid frukosten föreläste jag om varför vi ska konditionsträna, där vi alla var överens om att vi blir piggare, gladare och mår bättre! Det är just därför vi ska träna och löpning är ju ett så enkelt sätt att må bättre på. Jag tror att alla i denna grupp fick en riktigt bra start på dagen och var både piggare och gladare när de kom till jobbet! Trevlig helg! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-