logo_lena_gavelin

Vinter, snö och minusgrader

Som vinter ska vara, kalla kinder och snö. Som vinter ska vara, kalla kinder och snö.

Det är precis så jag vill ha det nu. Gnistrande snö, kalla kinder och en varm kopp choklad när man kommer in efter träningspasset. I helgen var det precis så och jag njöt. Igår regnade det här i Östersund, inte bara lite utan verkligen riktigt regn med någon minusgrad så det så blev det isbanor på såväl bilvägar som gång- och cykelvägar, ännu värre blir det då snön inte heller är kvar. Visst jag är löpare, men även för oss som vill ta en springtur, så är det långt mycket bättre med snö än is. Jag ska inte gnälla och jag är glad att jag har mina dubbskor, men idag kände jag att jag måste... Jag hoppas verkligen att vi ännu inte förstört den här jorden, att det finns en möjlighet att vi får uppleva vinter, vår, sommar och höst precis som vi är vana att det ska vara.

Skridskobana utanför dörren, bra att ha sin adubbskor, även om det är att gå till postlådan.
Skridskobana utanför dörren, bra att ha sin adubbskor, även om det är att gå till postlådan.

Sedan ser jag fram emot att möta våren i Spanien, drygt två månader kvar till löpvecka i denna underbara miljö. 

Det blir en fantastisk vecka med mycket tid i bergen, god mat i den lilla byn Alquézar, löpupplevelser, träffa nya och gamla :-) löpentusiaster som likt som mig älskar att bedriva löpning i unika miljöer.

Ännu finns platser kvar och du kan läsa mer här och anmäla dig idag för att möta våren i bergen i Spanien

 

Nu hoppas jag på en fin helg och att jag i alla fall kan bli peppad av lite mer snö i Bruksvallarna, att jag kan få åka på härlig vit snö och komma in med kalla kinder och varmt hjärta.

Ha en bra helg! Glöm inte dubbarna du som ska ut och springa på isgator.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-