logo_lena_gavelin

Snart trailsäsong 2017

På väg mot toppen på Ottfjället På väg mot toppen på Ottfjället

Jag fick höra för någon dag sedan att när man tycker att tiden bara går fortare och fortare är man på väg att bli gammal, i sådana fall är jag på väg ditåt.. Även om 2016 inte riktigt är slut, så närmar vi oss 2017 väldigt snabbt och inann man vet ordet av är det vår.. Så dags att planera in lite trailaktiviteter för säsongen 2017. Du har väl inte missat att run4heart har två fantastiska läger inbokade på två platser som jag själv älskar att springa i. Alquézar i Spanien 29 april-6 maj(när snön fortfarande ligger kvar i vår fjällvärld) samt Vålådalen 30 juli - 2 augusti(när vi kan uppleva sommar i fjällen).
Trail Camp Alquèzar -  Det är nu 5.e året jag åker till Alquézar, en anledning att jag åker tillbaka är den fantastiska byn och såklart löpmiljöer som jag älskar och vill dela med mig. Löparläger i Vålådalen - Vålådalen är en "gammal" klassiker där många stora idrottsmän tränat ,det finns såklart en anledning till det. Vålådalen har en perfekt miljö för träning, boende, mat och återhämtning. Fjällvärlden ligger utanför husknuten. erbjuder många leder, upplevelser bra träningsmöjligheter helt enkelt, också en pärla jag vill dela med dig..

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-