logo_lena_gavelin

December är här!

Tänk så fort det gick, november "bara" flög förbi, bl.a. med en två veckors semester i Sydafrika, helt fantastisk resa. Väl hemma fick jag helt plötsligt byta ut shorts och linne till vinterutrustning, har varit lite jobbigt..

Nu njuter vi av adventshelger, snö, skidor och knastrande under skorna. Tyvärr har senaste veckans töväder gjort att vägarna här i Östersund/Ås är riktigt isiga, vilket gör att det knastrar lite onödigt mycket.., desto bättre känns det att jag kan plocka fram mina Spikecross, så jag säkert kan ta mig ut på några löpturer.

Funderar du på julklapparna? Varför inte ge bort en personlig träning, ett personligt träningsprogram eller en kurs till någon som gillar löpning och vill lära sig lite mer, kolla in på mina erbjudanden. Maila mig vad du vill ge bort, så ordnar jag ett fint presentkort.

Trevlig adventshelg och knaster under skorna // Lena
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-