logo_lena_gavelin

December är här!

Tänk så fort det gick, november "bara" flög förbi, bl.a. med en två veckors semester i Sydafrika, helt fantastisk resa. Väl hemma fick jag helt plötsligt byta ut shorts och linne till vinterutrustning, har varit lite jobbigt..

Nu njuter vi av adventshelger, snö, skidor och knastrande under skorna. Tyvärr har senaste veckans töväder gjort att vägarna här i Östersund/Ås är riktigt isiga, vilket gör att det knastrar lite onödigt mycket.., desto bättre känns det att jag kan plocka fram mina Spikecross, så jag säkert kan ta mig ut på några löpturer.

Funderar du på julklapparna? Varför inte ge bort en personlig träning, ett personligt träningsprogram eller en kurs till någon som gillar löpning och vill lära sig lite mer, kolla in på mina erbjudanden. Maila mig vad du vill ge bort, så ordnar jag ett fint presentkort.

Trevlig adventshelg och knaster under skorna // Lena
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-