logo_lena_gavelin

Intensiv vår, har blivit sommar..

Att hålla flera köpkurser i veckan ger oerhörd energi, men också en mental trötthet. Att hålla flera köpkurser i veckan ger oerhörd energi, men också en mental trötthet.

Det har minst sagt varit intensiva veckor denna vår, efter Spanienresan har tiden flugit eller.... sprungit iväg. Det har varit VårRus, löpgrupper(upp till 7 st/vecka), därtill förberedelser för andra aktiviter och arrangemang. Mitt i allt detta försöker jag själv hålla en någorlunda form för att orka med, vilket ibland inte går lika bra, då kroppen ofta varit för trött och tiden för knapp. Ibland kanske hjulet har snurrat för snabbt. Jag får oerhörd energi av att få leda löpkurser, att se människor utvecklas, deras glädje och inspiration sprider sig. Däremellan kan jag känna en stor längtan att få min egen tid, längtan till fjällen och fjällturer med bara mina egna tankar och naturens ljud/tystnad. Det är otroligt roligt att träffa andra få dela glädje och inspiration, desto mer kan jag uppskatta en tid för mig själv mina egna tankar och bara mig själv att ta hänsyn till, en kombination som måste få finnas. Efter en rolig men intensiv vår, har jag nu hittat till Vålådalen. Påskägget stod kvar på bordet vilket vittnar om att jag inte varit här på ett tag. Nu är påskägget borta, sommarblomma på bordet och jag har under eftermiddagen hunnit ett varv på Blanktjärnsrundan, det var underbart! Att det är 10 grader blåst och regn, är förstås lite trist, men spelar kanske inte så stor roll, några egna timmar på fjällstigar är ändå det enda jag behöver just nu.

Efter någon "egen timme" börjar längtan att få ta med mig fler ut på dessa turer och uppleva.

Jag planerar samtidigt för sommarens aktiviteter, det känns oerhört roligt att återigen få inspirera i fjällmiljö, få andra att älska fjällöpning, "bara vara", få uppleva kombinationen av trötthet, njutning, upplevelse, blöta skor, fjälltoppar, stenar, rötter, hunger, vila. Den upplevelse jag kan hitta här och som jag gärna delar med mig, jag ska bara hämta lite egen energi först :-).

Efter någon "egen timme" på fjället kommer längtan att få ta med mig fler ut på dessa turer

Häng gärna med på någon av mina fjällupplevelser i augusti! Ser fram emot att få visa mina fjällstigar i Vålådalen, från sista juli till 3 augusti med fjällöpning, löpteknik, topptur, långtur, yoga, avslappning och såklart avslutar vi alltid dagen med god mat, mycket snack och lite föreläsningar. Att komma tillbaka till fjällstationen efter en dag och kunna återuppleva tillsammans är fördelen att ute med vänner och/eller en lägergrupp.
Slutet av augusti är jag i Storhogna, för ett tjejläger med både vinprovning och massage som ingår i lägret. I Storhogna kommer vi direkt upp på fjället, så passar även dig som vill uppleva fjällöpning utan att behöva ta sig så många km innan vyerna breder ut sig.  något för dig som vill springa i fjället med andra tjejer, få egen tid med andra och unna dig lite extra med spa, tre-rätters middagar och förstås en massa inspiration.
Vi ses!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-