logo_lena_gavelin

Nu är skidsäsongen över

Härlig spurtbacke till mål i Edsåsdalen, får bli avslut på denna längdsäsong Härlig spurtbacke till mål i Edsåsdalen, får bli avslut på denna längdsäsong

i alla fall på längden :-). Avslutade i helgen med Årefjällsloppet 63 härliga km från Vålådalen med avslut upp i slalombacken(barnbacken) i Edsåsdalen. Jag var osäker på start ända fram till jag stod på startlinjen, då jag under slutet av veckan dragits med en förkylning som inte riktigt ville släppa(inget halsont men lite täppt), eftersom loppet startade med en åtta i Vålådalen, så visste jag att det var lätt att bryta efter 11 eller 21 km, det gjorde jag förstås inte... Jag fick istället glädjen att åka den finaste delen av banan den upp från Ottsjön mot fjället och rundan däruppe. Det kändes som ett bra avslut på längdsäsongen. Känslan att prestationen inte är den viktigaste, utan att njuta och vara nöjd över att vara stark och klara av sträckan samtidigt som miljön är fantastisk, den känslan infann sig däruppe och det var underbart. Loppet gick dessutom över förväntan, trots att jag var lite frustrerad över folk som fanns ivägen i backarna från start, eftersom jag ställt mig lite längre bak, då jag skulle ta det lugnt... :-) Jag fick belöningen då vi efter ca 35 km fick gudomlig skidåkning på fjället.

Nu är löpsäsongen här, det känns verkligen med veckans start på löpgrupper igår 60 st deltagrae från nybörjare till vana löpare ikväll fortsätter vi med 40 till :-) Och snart!! åker jag tillbaka till Alquézar på trail-camp, då äntligen, ska vi få springa i bergen, kommer att bli helt underbart!

Härlig skidåkning på Årefjällsloppet. Här kommer täten, jag låg en bit längre bak...
Härlig skidåkning på Årefjällsloppet. Här kommer täten, jag låg en bit längre bak...

Skidsäsongen mot sitt slut. Nu börjar vi nästa med stormsteg!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-