logo_lena_gavelin

Tid för reflektion

Att få egen tid i fjällen, och en sådan här dag att bara vara, värt så mycket! Att få egen tid i fjällen, och en sådan här dag att bara vara, värt så mycket!

Jag vet, det blir mycket av fjällbilder nu, men kan inte låta bli nu när den fantastiska femte årstiden är här i Jämtland. Jag har framför mig en tid av mycket jobb, många ideér och tankar som ska förverkligas. Snart är den "riktiga" löpsäsongen här med löpgrupper från nybörjare till vana löpare, personlig träning, löparrangemang, aktiviteter och föreläsningar... Då är det viktigt att få tid för sig själv, tid för "egentid" tid för sina närmaste, tid för eftertanke. Min bästa plats för detta är naturen, fjällen, en skid- eller löprunda. I slutet av förra veckan tog jag ett par dagar extra sportlov, helt underbara dagar i fjällen med längdskidor, topptur och egen tid med allt vad det innebär. Ny energi för en jobbvecka.

Kom ihåg att ibland stanna upp i vardagen, allt går så snabbt, alla "måsten" alla krav. Glöm inte då att ta egen tid, där du kan "bara vara"

Förresten, är du intresserad av ett personligt löppass, hjälp med ditt träningsupplägg inför säsongens mål, hög tid att boka! run4heart.se

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-