logo_lena_gavelin

Firat födelsedag med "bara vara"

Toppen på Grofjället, snöpuls på väg upp, dimma, snö och blåst, men helt undrbart! Toppen på Grofjället, snöpuls på väg upp, dimma, snö och blåst, men helt undrbart!

Egentligen tycker jag kanske att det inte är något att fira längre, 42 år... Hade gärna stannat vid 40 eller kanske 30, men det är ju bara år.. Men födelsedagar kommer ändå och det härliga är att det är min egen dag, oavsett åler och år. Denna gång fick jag till och med en hel helg! :-). När jag fick frågan av Micke, det är din helg vad vill du göra? Svaret kändes enkelt: "Jag vill vara i fjällen och bara vara, åka skidor, bli trött, äta gott, utan så mycket planerande" Det blev precis så, i present fick jag hotellövernattning på Hållfjället, så det blev skidor, bara vara, tre rätters middag, serverad frukost, en bäddad säng, jag hann läsa en bok, allt serverat utan att behöva tänka, en pärla mitt på fjället och avslutade med en härligt tur på söndagen med toppen på Grofjället. Det blev en del snöpuls, lunchmatsäck ute, sol, blåst, snö och lite hagel, men framförallt en härlig fjällhelg att "bara vara"!

Samtidigt vill jag tacka för alla gratulationer på min födelsedag och hälsa alla mina vänner, det blev ingen tårta men det blev dagar med kvalitetstid på fjället, god lagad mat, kladdkaka med hjortron o grädde, kaffe, och ostmackor på fjället. Precis så jag ville ha det! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-