logo_lena_gavelin

Säsongspremiär

Föregående vecka började jag med jobbdagar och skidor i Vålådalen i fantastiskt vinterväder. Veckan avslutades i Ö-vik, med tävlingspremiär i blåst nollgradigt och delvis snö och regn.

Första loppet 2016, blev 41 km skidor i Ö-viksterrängen på Skyttis. Tre varv på en ca 13,5 km bana, i nollgradigt snö som senare även övergick i regn. Vissa gånger inser man hur enkelt det är med löpning, "bara" dra på sig löparskorna, och sedan dra iväg. Skidlopp kräver lite mer, testa skidor, få till något sånär med glid samtidigt som jag vill ha bra fäste för att kunna "springa" uppför backarna. I detta skidföre är det svårt att få det perfekta, så fick staka och jobba lite extra ... :-). Men, hur det än är, roligt med nummerlapp och få kämpa lite mer, som man inte riktigt gör på träning och känslan efteråt när det är genomfört att man gjorde sitt bästa idag, fastän det inte alltid kanske räcker så långt som man önskat.. ;-). Bastun och maten efteråt kändes i alla fall riktigt bra. Och ja, jag kommer att tävla igen :-)

Startade veckan med ett par dagar i Vålådalen. Avslutade i Örnsköldsvik med Fjällrävenloppet, trött, lite sliten, men nöjd och skön känsla att vara i mål. Kaffet och mackan var riktigt god efter målet(det tyckte även Micke) :-)  :-)
Gilla utmaningen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-