logo_lena_gavelin

God fortsättning & Gott Nytt År

Firade jul med hela familjen. Här är systrarna Gavelin julen 2015 :-) Firade jul med hela familjen. Här är systrarna Gavelin julen 2015 :-)

Intensiv och härlig jul! Jag har varit "hemma" hos föräldrarna och firat jul med släkt och vänner. Härliga dagar med hela familjen, mor o far, systrarna och syskonbarn. Nu är jag hemma i Ås igen, laddar för nyår och hoppas på mer snö denna helg. Det blev någon löptur på isiga vägar under julen, ändå skönt att få den tiden, även om jag önskat mer löpvänligt underlag så funkade det bra med Spikecross på fötterna. Igår blev det en tur på fina spår på ÖSK, men nu längtar jag efter "riktiga" skidspår. 

Har du inte lagt något nyårslöfte ännu, varför inte ge dig själv någon riktig upplevelse att se fram emot 2016, 500 kr rabatt på vår trail-camp i Spanien fram till nyår. Eller boka in ditt nyårslöfte med en personlig träning, personligt träningsprogram, och du får en kickstart på det nya året. Erbjudande på personlig träning fram till nyår!

Mötte ett frostigt Ås. Härlig vinter! Nu längtar jag efter mer snö, kanske den finns i Vålådalen under nyår?
Mötte ett frostigt Ås. Härlig vinter! Nu längtar jag efter mer snö, kanske den finns i Vålådalen under nyår?

Gott Nytt löparår 2016!
Ta del av run4heart erbjudanden:
​Trail-camp Alquézar
Personlig träning

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-