logo_lena_gavelin

Mycket på gång!

Lyxig tjejhelg i Storhogna Lyxig tjejhelg i Storhogna

Det är inte många veckor/dagar kvar av 2015, jag ser med glädje fram emot att gå in i det nya året med massor av härliga aktiviteter och samarbeten.
Storhogna 26-29 augusti: Det senaste som nu blivit klart är en fjällhelg i Storhogna, tre dagar fantastisk träning med personligt fokus, spa, massage, prisbelönt middag, fjället utanför husknuten: Storhogna - löpning, spa och lyx

Vålådalen 31 juli-3 augusti: Första dagarna i augusti finns jag i Vålådalen, min hemmaplan där jag har mina "egna" smultronställen. Under "maratonveckan" kör vi fjällöpning med ett läger från söndag till onsdag, med på detta läger har jag även Ylva Nowén. Ylva vann fyra världscupsegrar i rad, deltog på flera OS idag jobbar Ylva som livsstilscoach och kommer under lägret att inspirera oss. Löparläger i Vålådalen.
Under lägret får du både långpass på fjället, topptur testa "min" intervallbacke och sveriges högst belägna löparbanor!

Fantastisk löpning i klassiska Vålådalen
Fantastisk löpning i klassiska Vålådalen

Frösö Park 14-17 april: Är du tjej och vill komma igång lite tidigare på våren, kanske inför sommarens mål, eller få en möjlighet att komma igång med sommarträningen, så är detta lägret för dig. Ta med dig tjejkompisarna och träna och inspireras tillsammans med likasinnade under en långhelg 14-17 april. Girl Running Camp på Frösö Park

Och sedan har vi run¤hearts andra aktiviteter! Jag tror att 2016 blir ett fantastiskt löparår!
run4heart läger & resor. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-