logo_lena_gavelin

Fjäll, på egen hand

Helgen som var fortsatte i fjällets tecken. Denna helg på egen hand, egen rekreation och semester. En fantastisk helg som vi började med en kvällstur med hjortronspaning, fortsatte lördagen med att plocka hjortron, njuta på fjället, löptur till Nulltjärn för fantastiskt bad. Ni som inte varit i Nulltjärn en varm sommardag, har missat något, lång sandstrand, utmärkt bad med fjället som fond och härligt vatten. en dag som denna är det fullsatt med badgäster. Så under söndagen gav jag mig ut med löpskorna på egen fjälltur, njutningslöpning. ibland är det skönt att springa helt själv, min egen takt, stanna när jag vill, dricka i bäckarna, sitta på en sten och ta en fika och en så varm dag som denna söndag blev det två bad på turen :-). 
Du som ännu inte blivit biten av trail-, eller fjällöpning kan lyssna på mig under ett par tillfällen i september, först i Skule FriluftsByn på förkväll den 4.e september inför Höga Kusten Trail. Under 45 min kommer jag att berätta om min resa från asfalt till trail och fjällöpning, vad är skillnaderna, likheterna?? Vad ska jag tänka på? Vi avslutar med en liten enkel löpskola. 
 Motivationskväll i Friluftsbyn

Motivationskväll med Järnrike inför Höga Kusten trail.

Senare i september kommer en ny möjlighet då jag har föreläsning, löpteknik och testa trail på Må Bra mässa i Åre.
Mässan pågår hela helgen och innehåller en massa spännande träning och föreläsningar
Må Bra Mässa Holiday Club Åre. Jag kommer att finnas på plats under lördagen och ha en motivationsföreläsning samt två pass med löpteknik resp. traillöpning. vi kanske ses?!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-