logo_lena_gavelin

Augusti, fjällöpning

Efter en intensiv fjällvecka, lyckas jag avsluta med målgång på axa fjällmaraton. Efter en intensiv fjällvecka, lyckas jag avsluta med målgång på axa fjällmaraton.

Under augusti har jag haft möjligheten att leda två löparläger i fjällmiljö, helt fantastiskt att få se den glädje och nyfikenhet ni deltagare kan ge mig under dessa dagar. Ge inspiration, men även få inspiration. Jag brukar efter dessa lägerdagar vara rätt trött i både kropp och knopp, just för att jag så gärna vill ge er det allra bästa, samtidigt får jag enorm energi tillbaka av all löparglädje, vilja och nyupptäckter :-).
Augusti startade jag med ett löparläger i Vålådalen, helgen efter lyckades jag ta mig i mål på Axa fjällmaraton för att helgen därpå träffa nya deltagare på ett löparläger för tjejer i Storhogna. Vilken härlig fjällmånad!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Gustav » Nya mål:  ”Kloka ord. Allt är inte givet och självklart, allt blir inte som man tänkt sig. ..”

  • Roger Jern » Coaching Online:  ”Hej Lena ! Önskar hjälp med ett träningsprogram. ”

  • Jenny Wikner » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en bra föreläsning Lena! Ser fram emot din kurs senare i vår =) ”

  • Marie » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en härlig start på morgonen och bra föreläsning! :)”

  • Julia » Morgonträning för piggare dag:  ”Tack för en trevlig morgon Lena! Nu har jag anmält mig till en av löpargrupperna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-